ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

 

  1. Η επιστροφή του προϊόντος πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός της αποκλειστικής προθεσμίας των 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.
    Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στα κατάστημα μας υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο.
  2. Για να πραγματοποιηθεί επιστροφή του αγορασθέντος προϊόντος , ο πελάτης θα πρέπει να μεριμνήσει έτσι ώστε: Το προϊόν να βρίσκεται εντός της αρχικής του συσκευασίας και στην ίδια άριστη κατάσταση στην οποία το παρέλαβε, μαζί με την απόδειξη αγοράς και συμπεριλαμβανομένων των ειδικών σημάνσεων του προϊόντος.
  3. Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, θα πρέπει πριν να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2108049995.
  4. Εφόσον ο λόγος της επιστροφής του προϊόντος αφορά σε λάθος της εταιρείας μας, δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής του προϊόντος. Η επιστροφή των προϊόντων σε περιπτώσεις δικής μας υπαιτιότητας πραγματοποιείται αποκλειστικά με ACS. Στην περίπτωση που ο λόγος επιστροφής  αφορά σε λάθος του πελάτη το κόστος επιστροφής τον επιβαρύνει.
  5.  Σχετικά με ανταλλακτικά τηλεοράσεων όπως τροφοδοτικά, μητρικές πλακέτες, πλακέτες εικόνας, inverter και led bar είναι όλα ελεγμένα από την εταιρία μας  και λειτουργούν άριστα.                                                                 Προς αποφυγή παρεξηγήσεων,  πριν την αγορά τους πρέπει να γίνει σωστή διάγνωση της βλάβης από έμπειρο τεχνικό - ραδιοτεχνίτη και τοποθέτηση από τον ίδιο, διότι οι πλακέτες δεν στέλνονται για δοκιμές και δεν δεχόμαστε την επιστροφή τους.